Téma: PunBB-1.2.17 komplet česky (včetně administrace)
Na adrese http://www.punbb-1217.lnk.cz/ jsem nainstaloval fórum punbb-1.2.17 v "kompletní češtině"
To znamená, že je tam přeložená (zatím téměř) i kompletní administrace.
O co kráčí?
Dělám to pro lidi co neumí anglicky (já tedy taky ne, ale jsem trochu vytrvalejší)...
Je zde zájem o tuto kompletní českou verzi?
Vím, že beta 13 je na světě - taky dělám na překladu?!? - ale její oficiální finální verze je zatím v nedohlednu... tak by se poslední finál - komplet v cz mohl hodit...
Překlad administrace je poměrně mohutný a náročný zásah do php kódu (navíc php neumím, ale zato docela zvládám html/xhtml - takže se v kódu trochu orientuji) a potřeboval bych více betatesterů této komplet cz verze. Možná mi někde utekla závorka a to pak bude šrumec
.
Dále jsem opravil alespoň ty největší bugy v češtině ve složce lang/Czech... a musím říct, že jich bylo na můj vkus docela dost. ![]()
Co ještě potřebuji!
Narazil jsem na několik výrazů/funkcí, které v angličtině nechápu
a potřeboval bych, aby mi někdo výraz/fci vysvětlil/přeložil.
Jeden je v části Administrace/Volby -> skupina (rámeček) Zobrazovat ->
Topic review {hodnota} Maximum number of posts to display when posting (newest first). 0 to disable.
Co je to review? Recenze... Zhodnocení... ???
- prostě potřebuji vědět co to doopravdy je/dělá. Nebo nejlépe celý řetězec srozumitelně přeložit a vysvětlit funkci - proč? Ještě trochu hlouběji v systému se na tuto fci odkazuje XY věcí a ty budu muset taky přizpůsobit - prostě NEVÍM!!! co s tím - HELP!!!
Dále mi není moc jasná fce Prune (pročištění) pokuste se mi vysvětlit kdy? a za jakých okolností? bude co? odstraněno...
Šiknul by se mi vícestránkový elaborát... ![]()
V systému je na toto téma asi milion nepřeložených hlášek a odkazů... uf uf uf
No a režim údržby?!? (rebuild indexu) na ten zatím peču... Maximálně možná přeložím pouze první stránku... ve zbytku (hlouběji v systému) se už neorientuji...
Jestli se někdo chce do české administrace podívat tak vlezte na http://www.punbb-1217.lnk.cz/
do administrace se přihlašte jako -
uživatelské jméno je: admin
a heslo je: 123456789
(chvilku ještě potrvá než to nahraji)
Prosím, buďte na fórum (administraci) "hodní" ať aspoň chvilku vydrží!!!
Zatím díkes.
Jestli jsou zájemci o českou administraci... napište sem prosím vaše kódování: 1250, utf-8, ...
Aktuálně v tom mám sám blázinec
něco v utf a něco ve 1250 uf uf uf
Ve výše uvedeném fóru to mám lehce doprasené, ale jako náhled na administraci to musí stačit.
Prostě, do čeho to mám překopnout
.